ده اثر منفی وای فاو بر بدن انسان
10اثرخطرناک وجبران ناپذیروای فای برانسان
افزایش استرس و بیماریهای قلبی
تا به حال به این موضوع دقت کرده اید که چرا زمانی که به مودم یا گوشیهایی که از نسل سوم و چهارم اینترنت استفاده می کنند، نزدیک می شوید، ضربان قلبتان تند تند می زند؟ تا به حال توجه کرده اید زمانی که گوشی موبایلتان را در جیب لباستان قرار می دهید ضربان قلبتان شدید و نامنظم می شود؟
آزمایشی در سال 2015 که بر روی 69 نفر به عمل آمد نشان داد که همه این افراد در مواجهه با امواج الکترومغناطیسی عکس العمل نشان دادند و تعداد ضربان قلبشان افزایش یافت؛ این افزایش ضربان قلب دقیقاً به زمانی شبیه است که افراد دارای استرس ناشی از برخی عوامل مانند امتحان، کار، تصادفات و … دارند.
افزایش امکان ابتلا به سرطان به واسطه امواج وای فای
بحث سرطان ناشی از این امواج بسیار بحث بزرگ و پیچیده ای است که هنوز صد در صد ثابت نشده است اما آزمایشهایی بر روی گونه های مختلفی از حیوانات به عمل آمده که نشان می دهد، قرار گرفتن در معرض تشعشات وای فای می تواند امکان مبتلا شدن به سرطان را در آنها افزایش دهد البته مطالعات چندانی در این رابطه به عمل نیامده اما گزارشات از سرطانزا بودن این امواج خبر می دهند.
آزمایشی در سال گذشته نشان داد که یک دختر 21 ساله بر اثر قرار
گرفتن در معرض تشعشات وای فای دچار سرطان سینه شد؛ والدین این شخص اذعان داشته بودند که هیچگونه تجربه و سابقه ای در داشتن این سرطان نداشتند.
با تحقیقات بیشتر بر روی این شخص مبتلا به سرطان سینه مشخص شد که این شخص گوشی موبایل خود را در جیب واقع بر روی سینه خود قرار می داده که این سرطان نیز از همانجا رشد کرده و تمام بدن وی را فرا گرفته است.
کاهش تولید ماده ملاتونین در مغز و و ال ــ کارنیتین در عضلات و کبد
باید در نظر گرفت که راه هایی برای مقابله با این اشعات وجود دارد که البته تنها می تواند اثرات آنها را تا حدودی کاهش دهد اما نمی تواند به طور صد در صد اثرات آنها را خنثی کند؛ نخست اینکه امواج وای فای موجب کاهش تولید ماده ملاتونین در مغز می شود.
ملاتونین ماده ای است که توسط یک غذه کوچک در مغز تولید می شود و به تنظیم چرخه خواب و بیداری در بدن کمک می کند، مقداری از این ماده را می توان در برخی از مواد غذایی یافت لذا استفاده از غذاها یا موادی که دارای ملاتونین است می تواند تا حدودی از بروز این مشکل جلوگیری کند ضمن اینکه داروی شیمیایی ملاتونین در بازار نیز موجود است.
دیگر اثرات مخرب این اشعات کاهش تولید ماده «ال ــ کارنیتین» است؛ ال ــ کارنیتین ماده ای است که در بافت عضلات و کبد ساخته می شود و وظیفه اصلی آن در بدن، کمک به سوخت و ساز و تبدیل غذا به انرژی است که در برخی مواد غذایی و داروهای شیمیایی یافت می شود بنابراین استفاده از مواد غذایی یا داروهایی که دارای ماده ال ــ کارنیتین هستند می تواند از بروز این کاهش، جلوگیری کنند.
برخی از راه های مقابله با امواج وای فای
با وجود اینکه ملاتونین و ال ــ کارنیتین تا حدودی می تواند اثرات اشعات را کاهش دهد اما نمی تواند موجب رد شدن آنها از بدن شوند؛ با توجه به تعداد گوشیهای هوشمند و مودمهای روشن در اطراف خود، به راحتی می توان نتیجه گرفت که این بمب باران امواج را نمی توان با مصرف دارو کنترل کرد.
پس با این وجود نمی توان موجب انسداد ورود این اشعات به بدن شد اما راه هایی وجود دارد که می توان با انجام آنها تا حدودی اثرات مخرب و جبران ناپذیر آن را کنترل کرد؛ رعایت کردن سه نکته می تواند از خطرات و آثار مخرب این امواج را تا حدودی کاهش دهد.
نخست اینکه تا جایی که ممکن است گوشی هوشمند، لپ تاپ، تبلت و دیگر دستگاه های ارتباطی را نزدیک به بدن خود نگاه ندارید به خصوص در مواقعی که می خواهید بخوابید؛ دومین نکته این است که به هنگام خواب این وسایل به خصوص مودم خود را خاموش کنید و سوم اینکه از استفاده و نگاه داشتن مودم وای فای خود در اتاق خواب خود به شدت پرهیز کنید.